Boka

Våra Lägenheter i boendeanläggningen Frejs Magasin

I Frejs Magasin har vi 5  lägenheter.
Alla med kök, badrum och möblerad uteplats / i ett fall balkong.

 
 

Balkong lägenheten (Frejs Magasin)

Lägenheten, ca. 40 kvm, ligger på första våningen(en trappa upp ) i Frejs Magasin.

Lägenheten har en  trevlig balkong med möbler mot sydväst ,den har mycket solsken och en bra utsikt över gatulivet. Det finns ett sovrum med två sängar och ett vardagsrum med en dubbel bäddsoffa, fåtöljer och en matplats för 4-5 personer. I anslutning till rummet ligger kökshörna med spis / ugn , mikrougn, kyl / frys, kaffebryggare etc. Dusch och toalett.

Hörn lägenheten (Frejs Magasin)

Hörnlägenheten ligger i markplan Frejs Magasin med en liten möblerad altan  i söderläge och mot gården och lusthuset. En ljus och trevlig  lägenhet .

Storleken är ca. 40 kvm och utrustad för fem personer. Lägenheten har ett sovrum med två sängar och garderober, ett vardagsrum med en dubbel bäddsoffa och ytterligare en bädd. TV. Soffbord och matplats.

Köket som ligger i direkt anslutning till rummet  finns spis / ugn , kyl / frys, micro kaffebryggare etc. och är utrustad för självhushåll.

Dusch och toalett.

Ljugarns lägenheten (Frejs Magasin)

Ljugarn-lägenheten ligger på bottenvåningen i Frejs Magasin med ett litet möblerat däck mot sydväst med utsikt mot vägen och gården. Storleken är ca. 28 kvm med en kort vägg som skiljer vardagsrummet från sovrummet alkov som har två sängar. Vardagsrummet har en dubbel bäddsoffa och en matplats för fyra personer, TV. En mysig lägenhet, något mindre än våra andra lägenheter.

Köket har en spis med kokplattor, kyl / frys, kaffebryggare etc. och är utrustad för självhushåll. 

Dusch och toalett.

Ateljé lägenheten (Frejs Magasin)

Studiolägenheten ligger på bottenvåningen i Frejs Magasin. Det finns en stort härligt möblerad däck mot sydväst, med utsikt mot vägen och restaurangen Smakrike tvärs över gatan.

Storleken är ca. 45 kvm. Vardagsrummet har ett öppet koncept med en bardisk till köket med spis och kokplattor, kyl / frys, mikrougn, kaffebryggare etc. Vardagsrummet har en dubbel bäddsoffa, ett soffbord, fåtöljer, TV . Direkt tillgång till däcket. Bakom vardagsrummet har du ytterligare ett sovrum med två sängar, och bredvid detta ytterligare ett litet sovrum med två sängar. Det finns en dragdörr mellan dessa två sovrum.


Dusch och toalett.


©2014 - 2021 Fritids AB Ljugarn
+46 (0) 706-49 30 11
info@ljugarn.com
Storvägen 64, 623 65 Ljugarn

Hemsida av Mexond